Aktuelt

Få med deg siste nytt om Spray Service AS og produktene

Home / Aktuell informasjon

Kampanje

RPB Nova 3 sandblåserhjelm med fritt tilvalg.

Behov for ny sandblåserhjelm? Muligheten er her.

RPB tilbyr en komplett linje av verneutstyr til sandblåseren – for optimal beskyttelse.

RPB Safety leverer, i tillegg til masker og sandblåserhjelmer, pusteluftfilter og utstyr for klima- og temperaturkontroll.

RPB C40 klimakontroll gir optimal komfort. Trinnløs regulering av temperatur og luftmengde. Enkelt og funksjonelt.


RPB sandblåserdress HD. Komfortabel, lett og smidig overall i nylon og bomull. Strikk i mansjett, strammebånd i ben og klaffbeskyttet glidelås i front. Lomme for kneputer (kneputer er tilvalg). Leveres i str. S-4XL.

RPB Nova 3 er en lettvekts sandblåserhjelm laget etter prinsipp om at et verneutstyr for sandblåseren skal være funksjonelt og komfortabelt. Stort vindu uten nevneverdig begrensninger i synsfelt bidrar til økt sikkerhet og brukervennlighet. Benytter utskiftbare folier, enkelt eller avrivbare. Folier er også tilgjengelig i kassett, dvs. 6 stk. folier sveiset sammen i en enhet. 5 av disse foliene er avrivbare.

Hjelmen er innvendig polstret for stabilitet og lyddemping, og med trinnløs justering for optimal passform.

RPB Nova 3 leveres standard uten ventil, men kompletteres med blå ventil for kald luft. Rød ventil for varme og C40 (klimakontroll for varme/kulde samt mengderegulator) leveres som tilvalg.


Informasjon om våre produkter

30/01/2015/0/0/

Vi er endelig klare til å lansere vår nye nettside.

sprayservice.no

Ny sandblåserhjelm

- RPB Nova 3

12/01/2015/0/0/

RPB Nova 3 er en nyutviklet sandblåserhjelm med fokus på funksjon, brukervennlighet og komfort. Stort panorama vindu gir sikt nærmest uten hindringer. Tilgjengelig tilvalg er LED arbeidslys og kommunikasjon. Les mer om Nova 3 under verneutstyr.

Ukategorisert