Aktuelt

Få med deg siste nytt om Spray Service AS og produktene

Home / Aktuell informasjon

RPB Safety leverer, i tillegg til masker og sandblåserhjelmer, pusteluftfilter og utstyr for klima- og temperaturkontroll.

RPB C40 klimakontroll gir optimal komfort. Trinnløs regulering av temperatur og luftmengde. Enkelt og funksjonelt.


RPB sandblåserdress HD. Komfortabel, lett og smidig overall i nylon og bomull. Strikk i mansjett, strammebånd i ben og klaffbeskyttet glidelås i front. Lomme for kneputer (kneputer er tilvalg). Leveres i str. S-4XL.

RPB Nova 3 er en lettvekts sandblåserhjelm laget etter prinsipp om at et verneutstyr for sandblåseren skal være funksjonelt og komfortabelt. Stort vindu uten nevneverdig begrensninger i synsfelt bidrar til økt sikkerhet og brukervennlighet. Benytter utskiftbare folier, enkelt eller avrivbare. Folier er også tilgjengelig i kassett, dvs. 6 stk. folier sveiset sammen i en enhet. 5 av disse foliene er avrivbare.

Hjelmen er innvendig polstret for stabilitet og lyddemping, og med trinnløs justering for optimal passform.

RPB Nova 3 leveres standard uten ventil, men kompletteres med blå ventil for kald luft. Rød ventil for varme og C40 (klimakontroll for varme/kulde samt mengderegulator) leveres som tilvalg.


Informasjon om våre produkter

30/01/2015/0/0/

Vi er endelig klare til å lansere vår nye nettside.

sprayservice.no

Ny metalliseringsmaske Z-Link

Met-Link

12/01/2015/0/0/

RPB Z-Link "Met-Link" er et utspring fra RPB sin sveisemaske. Tilpasset metallisering med demping DIN 5 i glasset. En meget lett og komfortabel maske med fokus på brukervennlighet og funksjon. Vipp opp visiret og få full oversikt over forflytning eller egenkontroll av arbeidet. Under sveisevisiret finner du et stort blankt "panoramavindu" som gir beskyttelse mot [...]

Ukategorisert